DR. MAGDALENA ISTRATI

Medic Specialist Gastroenterologie

Dr. Magdalena Istrati a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie ″Iuliu Hațieganu” urmând apoi stagiile de specializare pentru rezidențiatul de gastroenterologie, iar în prezent este medic specialist gastroenterolog și deține competență în ecografia generală, elastografie hepatică, endoscopie digestivă diagnostică și terapeutică.

A participat la multiple congrese naționale și internaționale pentru a fi la zi cu cele mai inovatoare metode de diagnostic și tratament în domeniul gastroenterologiei.

Își desfășoară activitatea medicală la Clinica Gastro Med efectuând consultații, ecografii abdominale diagnostice, examinări de endoscopie digestivă diagnostică și terapeutică (gastroscopii, colonoscopii, polipectomii).

Este preocupată de patologia oncologică digestivă și consideră că în absența unor programe naționale de screening a neoplaziilor digestive, este responsabilitatea gastroenterologului să aplice un screening oportunist pentru a descoperi leziunile preneoplazice și neoplazice în stadii curabile.

Are în urmărire un număr mare de pacienți cu boli inflamatorii intestinale aflați sub tratamente biologice inovatoare.

Inițiază și conduce tratamente pentru hepatitele cronice.

Consideră că medicul și pacientul lucrează împreună pentru ca suferința să găsească soluții.

Pentru CV-ul complet al  Dr. Magdalena Istrati vă rugăm să folosiți link-ul de mai jos.