Dr. Anca Moldovan Pop

Dr. Anca Moldovan-Pop este absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu”, Cluj-Napoca fiind in prezent medic primar gastroenterologie cu competenta in ultrasonografie abdominala. A lucrat timp de 6 ani la Spitalul Judetean de Urgenta Alba-Iulia unde a acumulat  o experienta vasta in practica clinica (consultatii, endoscopie digestiva superioara si inferioara atat diagnostice cat si terapeutice, ecografie abdominala) .

La Gastromed , domeniul principal de interes al dr. Anca Moldovan-Pop, il reprezinta patologiile functionale  digestive unde regasim “bolile” societatii moderne, cele mai cunoscute fiind sindromul de intestin iritabil si boala de reflux gastroesofagiana si in care o implicatie majora o are stresul si stilul de viata dezorganizat. In acest sens a urmat si un curs de nutritie pentru a veni , in completarea abordarii medicale si cu sfaturi generale , practice despre alimentatie.

Un alt domeniu de real interes sunt si bolile inflamatorii intestinale care necesita o abordare complexa atat din punct de vedere medical cat si nutritional si psihoemotional.